Afval? Samen Halen We Het Er Uit.

Vanddag zag ik deze slogan staan bij een container wagen van omrin? En ja dacht ik, dit kan je op verschillende manieren zien. We dragen veel afval mee van vroeger, dingen die tegen ons gezegd zijn. Dingen die we niet durven. Dingen die we niet afmaken.

Negatieve informatie

We krijgen van af dat we zijn geboren, tot waar we nu zijn. Heel wat informatie te verwerken. En ook heel vaak negatieve informatie, en heel vreemd dat is de informatie die ons bij blijft, en ons belemmerd gelukkig te zijn. Of diengen te doen die ons gelukkig maken.

We denken voor ander

We gaan onze dromen niet waar maken, want wat zullen ze dan wel niet over me zeggen, bang voor verwijten, bang voor een discussie. Voordat je al ergens aan begint hoor je het stemmetje in je hoofd. Je kan dat niet, dat heb je al eens geprobeerd en het werd niets. Hou nou maar op. Maar waar komt dat stemmetje vandaan?

Verleden

Komt het stemmetje uit je verleden of komt het nu in het heden ook voor. Zegt je baas het? Je collega’s? Je partner? Je leraar? Studenten? Als ze nu uit het heden komen, stap bij negatieve mensen weg, negatieviteit trekt negativiet aan. Ga ander werk zoeken waar je gelukkig van word. Rest je mindset. Ga stapje voor stapje je toekomst plannen.

Of komt het van je leraren van vroeger? Je ouders? Familie? Vrienden?
Als het uit je verleden weg komt. Dient dit nu niet meer, je bent volwassen, en hebt een heel ander leven, je bent gegroeid in ontwikkeling. Laat het je heden niet bepalen. Je bent uniek en belangrijk, onderdeel van de maatschappij. Je hebt talenten uit ze.

Afval, samen kun je het er uit halen. Schrijf op wat je leuk vond aan je verleden?, waar ben je trots op? hoe voelde je, je toen? , wat heb je allemaal al bereikt, wat heb je er van geleert? Waar was je bang voor, en hoe heb je gehandeld? Wat wil je graag veranderen in je leven?, wat hoop je?Wat zijn jouw dromen?

Gerelateerde afbeelding

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: