Onze Gedachten Begrenzen

Je doel behalen, gelukkig zijn. Hopen dat je dromen uitkomen. Hopen dat we een grote prijs gaan winnen. We proberen van alles, maar elke keer is het net niet.

Begrenzen

Door wat er vroeger of nu tegen ons word gezegd, begrenst het geloof in ons zelf. We durven bepaalde dingen niet te doen, omdat we bang zijn wat een ander van ons gaat denken.

Mindset reset

Ik volg nu een training mindset reset, het is erg confronterend want ook ik begrens mij zelf en denk negatief over mij zelf. Ik kan dit en dat niet. Ik ben niet slim genoeg, Het is erg frusterend, ik wil heel veel, en van binnen weet ik wel dat ik het kan, maar dan komt er weer het stemmetje die e tegen houdt.

De training

De training is van Mel Robiins, het is in het engels. De eerste dag hebben we 2018 gevalueerd.Ik heb een vragen lijst ingevuld, over hoe voelde je , je over bepaalde thema’s, zoals je Lichaam, Je werk/school, Jouw inkomen /geld, Je liefdes leven, Je vriendschap, Je zelf verzekerheid. Deze kwam niet erg goed uit de bus. Ik heb nu wel al stappen gezet. Om meer voor mezelf te doen. Maar nog niet de stap mijn gedachten, naar andere gedachten om te zetten.

Daarna hebben we opgeschreven wat waren 3 goede dingen in 2018 die zijn gebeurd en hoe voelde je, je. Deze vraag had ik veel moeite mee, want als je negatief denkt, heb je het idee dat er niks goeds was aan het hele jaar. Je hebt je doelen niet gehaald, dus wat is er dan goed. Maar na veel graaf werk , zijn er toch drie op papier gekomen.

Dan de vraag wat waren je drie diepste punten, die vraag gaat makkelijker af. En vul je dan ook zo in, je weet wat je wil bereiken, maar wat nog niet is gelukt.

Dan de grote les die je hebt geleerd in 2018, mijn begrenzing is mijn grote les, Waar ik nu mee aan het werk ga dit jaar. En dan waar ben je trots op weer zo’n vraag, trots, ik ben niet trots ik hen veel dingen niet afgemaakt, ik wilde heel veel, maar mijn gedachten begrenzen mij. Maar diep, diep graven is er echt wel iets waar je trots op bent. Ik heb ontslag genomen, en heb een flexible baan, werken wanneer ik wil en waar ik wil. Mijn tijd niet meer laten indelen door een baas. Ja daar ben ik trots op.

Hoop’s en dromen, de vraag , ja dat rijtje is erg lang. Ik hoop dat ik de wereld nu eens ga vertellen, wat voor mogelijkheden mensen allemaal hebben, voor een gezonder en beter, leven. Dat ik het in het openbaar, kan vertellen. Dat ik op sta, en zelfvertrouwen ga ontwikkelen.

2019 Wat wil je veranderen elke catogorie.

Mijn lichaam: Afvallen, Mijn werk/school: Niets ik hou van mijn werk, en voel erg gelukkig en gepassioneerd bij., Mijn money, wat meer verdienen om meer mensen te helpen die het moeilijk hebben, Mijn liefdes leven: wat meer tijd samen door brengen heir hebben we al stappen in gezet, Mijn vriendschappen, dit heeft nog wel wat extra aandacht nodig follow up vergeet ik nog wel eens, Mijn zelfwaarde: Daar moet nog heel veel in gebeuren.

Ik heb deze mindset reset, in het nederlands vertaald. Als je , je email achter laat kan ik het je toe sturen, het is gratis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: