Altijd Angst Voor De Tandarts

Wat was ik altijd bang voor de tandarts. Als ik ergens een boor hoorde knarste het al tussen mijn tanden. Dacht ach nee he. maar waarom was ik toch zo angstig.

Als ik een afspraak had gemaakt, was ik de gehele dag zenuwachtig en maar op de klok kijken. Wat zouden ze nu weer vinden, afvragen of ik wel gepoetst heb. Terwijl je wel beter weet.

Een vulling deed ik niet zonder verdoving, gelijk bij de deur , zag hij het al aan mijn gezicht. Nu ik mijn gedachten ben gaan onderzoeken. Komt dit geloog weg bij een andere tandarts. Die was erg bot en wreed. En deze gedachten, heb ik mee genomen naar deze tandarts. Ze kloppen niet meer.

Ik ben nu naar de tandarts gegaan zonder constant op de klok te kijken en mijn dag te laten verknallen door 10 minuten tandarts. Ik ben gaan liggen in de stoel, en er moesten twee oude vullingen uit en nieuwe er weer in. Zijn standaard vraag . Verdoving? Nee hoor begin maar. Weet je het zeker. Ja ik weet het zeker.

Deze tandarts legt elke stap uit, hij is een mens , mens. En pijn nee , niet gehad. Ik heb mijn beperkte geloof omgezet. En mijn stemmetje veranderd in een positief stemmetje. Ik had altijd heel gevoelige tanden en dan vooral bij kou.

De stekende pijn, die het gaf. Maar die heb ik al ander half jaar niet meer, ik gebruik mijn speciale tandpasta, ik heb er veel gebruikt, erg viese smaak en de gevoeligheid bleef. Maar nu een gevonden met een heerlijke smaak en ik kan daarna ook vrij senel weer eten. Wat ik bij de naderen ook een nadeel vond, het eten smaakte dan ook niet.

Je leven veranderen door je gedachten te onderzoeken. En kijken zijn die gedachten nog relafant of zijn die ergens anders opgebaseerd. En zet ze om. Jij kan het ook. Het verlicht veel onnodige stress.

Afbeeldingsresultaat voor tandarts

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
%d bloggers liken dit: